info@condommessage.com

+31 (0)10 713 85 88

CONDOM MESSAGE

Condooms bedrukken

Ben je op zoek naar een uniek geschenk of een ludieke manier om je boodschap over te brengen? Laat condooms bedrukken en deel ze uit aan jouw doelgroep! Wij zijn dé expert in condooms personaliseren. Bekijk ons assortiment! Of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Populaire producten
Onze Gepersonaliseerde Flyer (A6) is ontworpen om jouw bedrijf of merk te promoten op een unieke

€0.64

Verbeter je merkimago! Ontdek ons Condoom Hoesje Lux. Een must-have voor bedrijven die duurzaamheid en kwaliteit

€0.64

Ontdek de Femcare Kit, het perfecte promotiemiddel voor bedrijven die zich willen inzetten voor menstruele hygiëne.

€0.64

Condom Message

Gepersonaliseerde condooms

Bij Condom Message geloven we in de kracht van personalisatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden voor condooms bedrukken met jouw eigen ontwerp of tekst. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een grappige slogan of een persoonlijke boodschap, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt!

Onze bedrukte condooms zijn niet alleen leuk, maar ook van topkwaliteit en veilig in gebruik. WE werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Al onze condooms zijn CE-gecertificeerd!

Condom message
De voordelen van Condom Message

Boost je bedrijf en laat een blijvende indruk achter bij een jonge doelgroep!

Gepersonaliseerd promotiemiddel

Je kunt onze producten personaliseren met jouw logo, slogan of een andere boodschap.

Ideaal voor een jonge doelgroep

Vang de aandacht van jongeren met producten die aansluiten bij hun levensstijl en behoeften, waardoor je boodschap echt resoneert.

CE-gecertificeerde condooms

Onze condooms zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Topkwaliteit tegen de beste prijs

Geniet van premium kwaliteit zonder je budget te overschrijden dankzij onze betaalbare opties

Condom message

Condooms bedrukken: Jouw merk, jouw promotie

Met onze eenvoudige ontwerpspecifcaties kun je jouw condooms bedrukken en volledig aanpassen aan jouw stijl en voorkeuren. Kies uit verschillende kleuren, maten en verpakkingen om een uniek product te creëren dat perfect past bij jouw wensen. Alle ontwerpen en plaatjes moeten 300 dpi bij het ontwerp op ware grootte (100%) zijn. Lagere resoluties geven slechte resultaten en hogere resoluties geven zware documenten.

Of je nu op zoek bent naar condooms bedrukken voor een festival, beurs of merchandise, bij Condom Message maken we het gemakkelijk om jouw ideeën tot leven te brengen. Heb je hulp nodig bij je ontwerp? Onze designers helpen je er graag bij!

Condom Message

Voordelen van onze condooms als promotiemateriaal:

  • Unieke persoonlijke touch: Wil je opvallen en een blijvende indruk achterlaten? Voeg een persoonlijke boodschap, bedrijfslogo of speciaal ontwerp toe aan je condooms. Of het nu gaat om een ludieke slogan of een elegant ontwerp, onze mogelijkheden voor personalisatie zorgen ervoor dat jouw condooms een unieke en memorabele uitstraling krijgen. Met deze persoonlijke touch garanderen we dat jouw doelgroep jouw boodschap niet snel zal vergeten.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Bij Condom Message staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Onze condooms voldoen aan strenge veiligheidsnormen en worden vervaardigd met hoogwaardige materialen. Je kunt erop vertrouwen dat onze condooms optimale bescherming bieden. Al onze condooms zijn CE-gecertificeerd.
  • Creatieve marketing: Vergeet traditionele en saaie marketingmethoden kies voor innovatie met bedrukte condooms als jouw nieuwe marketingtool. Of je nu een bedrijf, evenement of non-profitorganisatie vertegenwoordigt, bedrukte condooms bieden een creatieve manier om je merk of boodschap te promoten. Met een product dat zowel praktisch als onvergetelijk is, trek je zeker de aandacht van potentiële klanten. Veel hotels, scholen, politieke partijen en festivals maken gebruik van onze producten!
  • Flexibele opties: Geen enkel bedrijf of evenement is hetzelfde, en daarom bieden wij verschillende opties aan voor het personaliseren van condooms. Van verschillende kleuren en maten tot verschillende verpakkingsmogelijkheden, je kunt condooms kiezen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelgroep.
  • Eenvoudig bestelproces: Bij Condom Message geloven we in gemak en efficiëntie. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijk bestelproces ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig jouw gepersonaliseerde condooms online kunt bestellen. Met slechts een paar klikken kun je jouw wensen aan ons doorgeven, specificaties kiezen en je bestelling plaatsen. Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw unieke condooms te bestellen en jouw boodschap de wereld in te sturen. Laat ons jouw condooms bedrukken!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Of stuur een e-mail naar info@condommessage.com

Beoordelingen