info@condommessage.com

+31 (0)10 713 85 88

CONDOM MESSAGE

Sleutelhanger met logo

Wil je jouw marketingstrategie een flinke boost geven? Dan zijn gepersonaliseerde sleutelhangers met logo van Condom Message precies wat je nodig hebt. Creëer een blijvende indruk bij je doelgroep en laat zien dat jouw merk staat voor originaliteit en creativiteit. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop!

Populaire producten
Onze Gepersonaliseerde Flyer (A6) is ontworpen om jouw bedrijf of merk te promoten op een unieke

€0.64

Verbeter je merkimago! Ontdek ons Condoom Hoesje Lux. Een must-have voor bedrijven die duurzaamheid en kwaliteit

€0.64

Ontdek de Femcare Kit, het perfecte promotiemiddel voor bedrijven die zich willen inzetten voor menstruele hygiëne.

€0.64

Condom Message

Sleutelhanger met logo: perfect voor evenementen en promoties

Organiseer je een festival, beurs, bedrijfsopening, of ben je op zoek naar een promotieartikel voor een campagne? Onze condoom sleutelhanger met logo is een geweldige ijsbreker, een effectieve manier om gesprekken op gang te brengen en de betrokkenheid van je publiek te vergroten.

Met opvallende kleuren en pakkende slogans zorgen we ervoor dat jouw promotiemiddel niet alleen praktisch is, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Condom message
De voordelen van Condom Message

Boost je bedrijf en laat een blijvende indruk achter bij een jonge doelgroep!

Gepersonaliseerd promotiemiddel

Je kunt onze producten personaliseren met jouw logo, slogan of een andere boodschap.

Ideaal voor een jonge doelgroep

Vang de aandacht van jongeren met producten die aansluiten bij hun levensstijl en behoeften, waardoor je boodschap echt resoneert.

CE-gecertificeerde condooms

Onze condooms zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Topkwaliteit tegen de beste prijs

Geniet van premium kwaliteit zonder je budget te overschrijden dankzij onze betaalbare opties

Condom message

Condooms met logo bedrukken

Bij Condom Message bieden we niet alleen sleutelhangers, maar ook andere condoomverpakkingen waarop je jouw logo, slogan, reclametekst of campagnenaam kunt laten drukken. Ontdek alle voordelen van bedrukte condooms:

  • Unieke promotie: Val op met een ludiek en origineel promotiemiddel. Bedrukte condooms trekken de aandacht van je doelgroep. Dit maakt ze bijzonder effectief voor het doorbreken van de dagelijkse reclame- en marketingroutine, waardoor je merk echt opvalt tussen de concurrentie.
  • Veelzijdige opties: Kies uit een breed scala aan verpakkingen om je bedrukte condooms aan te passen aan je specifieke marketingbehoeften. Of je nu kiest voor de klassieke folie, de elegante envelop, of de innovatieve sleutelhanger, elke optie biedt een unieke manier om je merk te presenteren en je boodschap over te brengen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om je promotie perfect af te stemmen op verschillende doelgroepen en gelegenheden.
  • Breed inzetbaar: Onze bedrukte condooms zijn perfect voor uiteenlopende toepassingen. Ze zijn ideaal voor grootschalige evenementen zoals festivals en beurzen, waar ze als opvallende giveaways kunnen dienen. Daarnaast zijn ze uitstekend geschikt voor campagnes gericht op specifieke demografische groepen, en kunnen ze worden ingezet als ludieke en memorabele zakelijke geschenken die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.
  • Duurzame impact: Een van de grote voordelen van bedrukte condooms is hun langdurige bewaarbaarheid. Mensen bewaren ze vaak als een grappig aandenken, waardoor je merk voortdurend in beeld blijft. Elke keer dat de ontvanger de condoomverpakking ziet, wordt je merk opnieuw onder de aandacht gebracht. Dit zorgt voor een duurzame merkherkenning en vergroot het vertrouwen in je merk op de lange termijn.
  • Kosteneffectief: Bedrukte condooms bieden een betaalbare manier om je merk herhaaldelijk onder de aandacht te brengen. Je investeert een relatief klein bedrag, maar geniet van een langdurige en herhaaldelijke exposure, waardoor je marketingbudget efficiënt wordt benut. Win-win!
Condom Message

Eenvoudig bestellen en hoogwaardige kwaliteit

Het bestellen van bedrukte condooms en condoom sleutelhangers is bij Condom Message een eenvoudig proces. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kies je jouw favoriete condoomverpakking en upload je het design. Meer over de ontwerpspecificaties lees je hier! Al onze condooms zijn CE-gecertificeerd, dus je kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ben je geïnteresseerd in een Condoom Cup zonder sleutelhanger? Dan is de Condoom Cup wellicht wat je zoekt!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Of stuur een e-mail naar info@condommessage.com

Beoordelingen