Ontwerpspecificaties

Leest vooraf goed deze ontwerpspecifcaties door zodat je gepersonaliseerde condooms er precies zo uit komen te zien als je wilt. Mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerpen, neem dan vooral contact met ons op.


Om het ontwerpen te starten, selecteer je eerst je favoriete promo condoom. Je kunt de kosten automatisch berekenen op de site.

Om de kwaliteit van het product te waarborgen ontvangen wij het ontwerp het liefst in PDF formaat. Alle letters moeten worden geconverteerd naar contourlijnen. Hieronder kun je de ´Die Cuts` (het lijnwerk) van de condoom ontwerpen downloaden. Gebruik het lijnwerk als richtlijn, bij definitieve aanlevering graag hulplijnen verwijderen.

Die Cut Condoom Classic (PDF)
Die Cut Condoom Budget Classic (PDF)
Die Cut Condoom Cup (PDF)
Die Cut Condoom Cup Doming (PDF)
Die Cut Condoomhoesje (PDF)
Die Cut Condoomhoesje XL (PDF)
Die Cut Condoomhoesje Custom Made (PDF)
Die Cut Condoom Wrapper (PDF)

Kleur modus

Gebruik de CMYK modus voor je ontwerp.

Resolutie

Alle ontwerpen en plaatjes moeten 300 dpi bij het ontwerp op ware grootte (100%) zijn. Lagere resoluties geven slechte resultaten en hogere resoluties geven zware documenten.

Afloop

Zorg dat het ontwerp voorzien wordt van een afloop van minimaal 2mm.

Gebruiksaanwijzing

De binnenkant van de Condoom Message is afgedrukt met meertalige instructies (een viertalige gebruiksaanwijzing, tenzij anders overeengekomen). Je vindt daar ook de bedrijfs- en condoominformatie (indien van toepassing).

Hulp nodig?

Wij bieden speciale ontwerphulp aan voor onze klanten. Neem vooral contact met ons op voor de kosten en de details.